2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın en ciddi riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beşer tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması önemli önem taşımaktadır.

Isıya dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları üzere bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yararlı ise buna sargılı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra paha peşışını getirmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle sessiz katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

Bu noktada özellikle bile bina sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin kuruluşlması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun gönül ve mal yitirilmesine da sefer açabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir süre ısı ve şule geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu perese sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kadar kabil.

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin canipı esna opsiyonel olarak allıkınan hidrolik dal ile henüz sık tasarruf sağlanabilir.

Acil çıkış kapıları Yangın Merdiveni Kapısı örgüsı bakımından kimi özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri dundaki gibidir:

Yapı bağırsaklerinde cam veya mühür kasa olan elan uçuk ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha yangın kapısı pekliklidir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere matlup Yangın Merdiveni Kapısı renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page