Ne demek?

Wiki Article

Evgin çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bâtınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Bununla birlikte süflidaki kriterlere malik olan yerlerde tenha yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa muamelat adımları ekseri şunları derunerir:

Yangın merdiveni ile müteallik kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Bu baplar omurga olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Muvaffakiyetlı bir tahliye tasarı, zelzele, baskın ve yangın gibi afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Mekân Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik bâtınin yeğleme edilir.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these Yangın Çıkış Kapısı gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page